„Soha többet ne szólj hozzám” – VV Piros elvágta a szálakat VV Barnával

valóvilág VV Piros ValóVilág 11 kihívás VV Barna párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villalakóknak ki kellett választaniuk, hogy a párbajban VV Piros, vagy VV Anita oldalára állnak majd. VV Barna olyan döntést hozott, ami erősen befolyásolta a Pirossal való kapcsolatát.

Két részre szakadt a Villa, miután kiderült, Piros Kihívottja nem más, mint Anita. Bár a beköltözés után nem sokkal úgy tűnt, Piros és Barna között igazi szerelmi szál van kialakulóban, a srác játszmái és hétről hétre változó viselkedése végül távol sodorta őket egymástól.

Olyannyira, hogy Barna úgy döntött, a Párbaj előtt nem Pirost, hanem Anitát támogatja, ezzel pedig annyira kihúzta a gyufát a lánynál, hogy arra kérte, csináljon úgy a jövőben, mintha ő nem is létezne.

Barna azzal indokolta a döntését, hogy a választásnál Melina "a sötét oldalnak" nevezte Anita csapatát, a nyugiszobában viszont bevallotta, hogy bármelyik lány megy vissza, ő örülni fog, de a szíve mélyén inkább Piros felé húz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.