Sztárok, akik kivirultak, miután megtalálták az igaz szerelmet

Fotó / Getty Images -
George Clooney Nicole Kidman Vincent Cassel szerelem magazin Reese Whiterspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 2007-es tanulmány szerint a házasság pozitív hatással van az emberek mentális egészségére. Szakértők állítják, hogy a házasságkötés megakadályozhatja a depresszió kialakulását. Érdemes tehát keresnünk a lelki társunkat, és ha megtaláltuk, tenni azért, hogy a kapcsolatunk valóban jól működjön. Tanuljunk a most következő sztárok példájából.

Ed Sheeran

Cherry Seaborn és Ed Sheeran 11 éves korukban találkoztak először, egy iskolába jártak. Ed azonnal beleszeretett, de a dolgok kettejük között nem alakultak a legjobban. Cherry az iskola elvégzése után az Egyesült Államokba ment, Ed pedig Angliában maradt.

2015-ben találkoztak újra egy közös barátjuk születésnapi buliján. Ed, amint meglátta, rájött, hogy még mindig szereti Cherry-t. A zenész most nem engedte el a nőt, aki szintén nem volt közömbös iránta. Jól látszik ez abból is, hogy egy évvel később összeházasodtak, majd megszületett lányuk, Lyra.

Ed Sheeran és Cherry Seaborn Forrás: Getty Images/JM Enternational/John Marshall

Reese Witherspoon

Mielőtt találkozott Jim Toth-tal, Reese Witherspoon kétszer is volt házas. Második válása után egy ideig egyedül volt, és véletlenül, bár igen romantikusan találkozott Jimmel: egy fiatal férfi egy bárban elkezdte zaklatni a gyönyörű színésznőt, Jim pedig megvédte.

2010-ben kezdtek el randevúzni, és egy évvel később össze is házasodtak. Reese Witherspoon szerint Jim visszaadta a szerelembe vetett hitét, mivel még soha senki sem szerette így és ennyire.

Reese Witherspoon és Jim Toth Forrás: AFP/Christopher Polk

Sztárházasságok - A nagy korkülönbség nem akadályozta meg a hosszan tartó boldogságot

A nagy korkülönbség nem jelent akadályt, ha a szerelem szele megérinti az embert. Sokan a párok környezetében az ilyen kapcsolatoknak nem adnak sok időt, de a most következő hírességek erre erősen rácáfolnak. Olvasd tovább!

George Clooney

George Clooney első és második házassága között épp 21 év telt el. Válása után a színész semmiféle hajlandóságot nem mutatott, hogy a jövőben bármikor újra fogadalmat tenne, annak ellenére, hogy sok barátnőt elfogyasztott.

George Clooney végül 53 éves korában találta meg a társát. 2014-ben vette feleségül Amal Alamuddint. A párnak három évvel később ikrei születtek.

George Clooney és Amal Clooney Fotó / Getty Images

Vincent Cassel

Vincent Cassel 14 évig volt a világ egyik legszebb nőjének, Monica Belluccinak a férje. Házasságuk azonban 2013-ban annyira megromlott, hogy elváltak. Ez a színészt nagyon megviselte, de nem sokkal később találkozott Tina Kunakey modellel, aki szinte megfiatalította. Sokan azt hitték, Vincent Cassel csak vigasztalódik a nála 30 évvel fiatalabb nő oldalán, de az idő őket igazolta. 2018-ban összeházasodtak, azóta pedig született egy kislányuk is.

Vincent Cassel és Tina Kunakey Forrás: AFP/Iroz Gaizka

Lapozz, ha kíváncsi vagy még pár romantikus találkozás történetére!

Eva Longoria

Eva Longoria nagyon nehezen viselte a második válását: depresszióba zuhant, nem evett, csak kávét ivott. Ez a sötét időszak összesen három hónapig tartott, barátai törődésének köszönhetően sikerült kijutnia az érzelmi gödörből. 2013-ban ismerkedett meg Jose Antonio Baston-nal, három évvel később pedig összeházasodtak. Azóta született egy imádnivaló kisfiuk.

Nicole Kidman

A színésznő csaknem tíz évig volt Tom Cruise felesége. A válás óriási csapást jelentett Nicole Kidman számára. A válás után sok éven át csak kereste a szerelmet, de nem találta, pedig olyan férfiak oldalán lehetett látni, mint Tobey Maguire, Robbie Williams és Lenny Kravitz. Ezek a kapcsolatok azonban sosem jutottak tovább azon a bizonyos szinten.

A válást követően Nicole Kidmannek négy évet kellett várnia, hogy újra megélhesse a felhőtlen boldogságot. A színésznő és Keith Urban zenész 2005 januárjában ismerkedtek meg, és másfél évvel később össze is házasodtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.