Bár nemrég biztató híreket adott magáról az ayahuasca teaszeánsz után megsérült híresség, most beismerte: bár próbál pozitívan gondolkodni és előre tekinteni, a fájdalom őt sem kíméli és sokszor nagyon nehéz elviselnie azt.

Anett a Blikknek mesélt rehabilitációval töltött mindennapjairól: elárulta, milyen módszerekkel kúrálja magát, valamint a felépülés nehéz pillanataiba is beavatta az olvasókat.

„(...) Ami nagyon fáj, azok a hátamban levő csavarok. Sajnos ki kell várni, hogy visszacsontosodjon a csigolyám, ami még egy év, addig nem lehet eltávolítani ezeket az idegen eszközöket a testemből. Én viszont mondtam az orvosomnak, hogy nem bírom ki ezzel a fájdalommal még egy évig, úgyhogy most várom a csodát.

Ha lehet ilyet mondani, túl pici vagyok a csavarokhoz, szinte kiállnak a testemből, elképesztően rossz érzés. A lábamban levőket hamarabb – nyolc helyett négy hónap után – ki is kellett venni, mert elviselhetetlen volt a fájdalom.Lehetséges, hogy a csigolyámban elhelyezett csavaroktól is hamarabb megszabadulhatok, de mivel az orvosom nagyon körültekintő és óvatos, valószínűleg ki kell várni az egy évet" – mondta Anett, aki rendszeresen jár gyógyfürdőbe és vízitornával erősít új barátai társaságában.

Béres AnettForrás: Béres Anett/Instagram

Úgy élek, mint egy nyugdíjas. Idős emberekkel barátkozom, velük beszélgetek, tapasztalatot cserélünk, eszmecserét tartunk arról, kinek hol fáj. Pedig már nagyon szeretnék visszamenni dolgozni és élni a régi életemet – fogalmazott a valóságshow-sztár.