Ashley Grahamnek beszóltak, hogy túl kövér, elszabadult az internet - Fotók

testpozitivitás Ashley Graham testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírhedt body positivity, azaz a testpozitivitás jelenségéből csinált „viccet" egy volt szépségkirálynő, aki jelenleg újságíróként dolgozik. Sameera Khan célpontja a népszerű plus size modell, Ashley Graham volt. A kipécézett híresség természetesen nem hagyta annyiban a gúnyos szavakat.

Khan a Twitterén osztott meg két képet Ashleyről, amint falatnyi, sokat mutató estélyi ruhában sétál az utcán. A fotók mellé ezt írta:

Nem meglepő, hogy az internet népe felhördült a szókimondó bejegyzésen, mely végül Ashleyhez is eljutott. A modell azonban hőbörgés helyett csak azért is posztolt egy közeli képet ugyanabban az outfitben, majd felszólította a közösségi oldal felhasználóit, hogy a tweetjére reagálva mutassák be, milyen, amikor ők is „túlzásba viszik a kövérségpozitivitást".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.