12 évvel az eltűnése után került elő a halottnak hitt fiú

Forrás: The Herald / SWNS/© The Herald / SWNS/The Herald / Swns -
eltűnt fiú Glasgow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen biztos, hogy Joyce Curtis élete legboldogabb karácsonyát ünnepelte. Kiderült, hogy 12 éve eltűnt fia él, és hazatérthet hozzá Skóciába.

Joyce fia, Nicholas az ezredforduló környékén elvesztette munkáját, ezért úgy döntött, hogy elhagyja szülővárosát, Glasgowt, és külföldön próbál szerencsét. Egy ideig tartották is a kapcsolatot, ám Nicholas egyszer csak eltűnt. Akkor adott hírt magáról utoljára, amikor Franciaországból stoppal akart eljutni Spanyolországba. A szülők bejelentették fiuk eltűnését. Először egy év elteltével kaptak hírt róla, egy francia kórházban ápolták, ám mire Joyce odaért, Nicholas elhagyta a kórházat, hazaindult. Glasgowba azonban sosem értkezett meg.

Joyce Curtis a fia fotójával Forrás: The Herald / SWNS/© The Herald / SWNS/The Herald / Swns

Joyce már megbékélt vele, hogy a fia meghalt, elgyászolta, ám pár napja megcsörrent a telefon. A brit konzulátustól keresték, közölték vele, hogy Nicholas él, jelenleg is egy francia kórházban fekszik. Az anya már telefonon is tudott beszélni fiával, aki megígérte, hogy hazatér - írja a német Bild.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.