Ne ülj repülőre shortban vagy miniszoknyában! Az utaskísérő elmondja, miért - Videó

Forrás: 123RF -
repülő utazás öltözködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy barátságos steward a TikTokon adott hasznos tanácsokat minden légi utasnak. 

A fiatalember azzal kezdte oktatóvideóját, hogy óva intette a leendő utasokat a vécé öblítógombjának puszta kézzel való megnyomásától, méghozzá higiéniai okok miatt. Ezután felhívta a figyelmüket a vízfogyasztás fontosságára, majd kitért arra is, miért nem javasolja, hogy az ablaknak dőlve aludjunk vagy rövid alsóruházatban üljünk a helyünkre.

@tommycimato#greenscreen#fyp#flightattendant#airline#aviation#travel#flights♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

Bár a gépeket rendszeresen takarítják, két járat között általában nincs idő mélytisztításra, és sosem lehet tudni, ki tartózkodott az adott ülésen előttünk.

A videó végén a tommycimato felhasználónév alatt futó úriember arra biztatta a nézőket, hogy ha a repülőút közben bármilyen problémájuk akad, bátran szóljanak a személyzetnek, hiszen az a dolguk, hogy segítsenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.