"Ez az életünk, imádjuk csinálni!" - Erős Antónia 13 éves fia Czutor Zoli fiával, Simonnal játszik egy bandában

Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo -
Czutor Zoli banda zenekar Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős Antónia fia, Matyi kétéves kora óta dobol, és egyre nagyobb sikereket ér el a Street Sixteen nevű zenekarral, ahol többek között Czutor Zoliék fiával, Simonnal zenél együtt.

Erős Antónia a Blikknek beszélt fia, Matyi sikereiről, és arról, hogyan éli meg, hogy fia zenekara egyre nagyobb sikereket ér el. A srácok legutóbb a Metro Klubban zenéltek együtt, a fellépésre pedig a híradós is elkísérte fiát.

"Tavaly februárban a fiúk gitártanára szervezte meg, hogy találkozzanak, mert ő is látta, hogy mindannyian rendkívül tehetségesek. A legelső pillanattól kezdve megvolt köztük az összhang, s nem telt el két perc sem, és már együtt zenéltek. Úgy gondolom, az a nap a zenekar születésnapja"

– mesélte a lapnak a híradós.

"Mindhárman már nagyon pici koruk óta foglalkoznak zenével. A mi családunkban Matyi előtt nem volt senki, aki ennyire muzikális lett volna, viszont rajta éreztük, hogy komoly tehetség rejtőzhet benne. Kétévesen már dobolni tanult! Erre született, nagyon büszke vagyok rá, és úgy gondolom, a fejlődésében is komoly szerepet játszott a zenetanulás."

Forrás: All rights reserved/Mudra Laszlo

Antónia fiának, Matyinak a legnagyobb vágya, hogy a Street Sixteen híres rockzenekarrá váljon, a szüleik pedig teljes mértékben támogatják őket ebben.

"Mindannyian tudják, hogy csak akkor csinálhatják ezt, ha odafigyelnek a tanulásra is. Azzal, hogy együtt zenélnek, rengeteg türelmet és alázatot tanulnak, sosem rivalizálnak, inkább dicsérik, segítik egymást"

– mondta Antónia.

A kamaszbanda már fellépett a Sziget Fesztiválon, és az RTL Reggeliben is bemutatkozott. A mostani, Metro Klubos fellépésen a srácok ismert zenekarok slágereit dolgozták fel, és nagyon élvezték, hogy zenélhettek.

"Ez az életünk, imádjuk csinálni! Persze, még sokat kell fejlődnünk, de mindent beleadunk. A jövő évre az a nagy tervünk, hogy saját dalokat írjunk"

"A kedvencem a Beatles, de amióta együtt zenélünk, eljátszom a többiek zenéit is, így például Csaninak a Muse számait"

– magyarázta Czutor Simon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.