Peller Mariann csípős választ adott az utálkozó kommentelőnek

Forrás: Peller Mariann - Instagram -
Peller Mariann komment reakció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Mariann nem tűrte szó nélkül az egyik fotója alá érkezett otromba kommentet, és parádés választ adott, amelynek meg is lett az eredménye.

A műsorvezető 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetben mutatta meg, hogyan kezelte a rosszindulatú, pusztán bántani akaró kommentelőt - vette észre a Bors.

"Smink nélkül fel sem ismertem" - írta a kommentelő Mariann a Szabados Ágival készült fotójához.

"Ki vagyok sminkelve. De drága, hadd kérdezzem már meg, hogy mégis mire jó egy ilyen komment? Negatív kritikának szánta? (...) Vagy kedvességnek gondolta ezt? Esetleg el sem gondolkodott azon, hogy süt a keserűség és rosszindulat egy ilyen kommentből, és csak úgy ideböffentette? De akkor mégis minek? Előbbre viszi ez a világot? (...) Ha megértem, talán el tudom fogadni. Mert sajnos e pillanatban inkább otrombának és unintelligensnek tartom. (...) Köszönöm, ha válaszában kifejti" - érkezett rá Peller Mariann válasza.

Úgy tűnik, a válasz működött, mivel a kommentelő azóta törölte a hozzászólását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.