A Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője éles kritikákat kapott egyik legfrissebb bejegyzése alatt. Bár sokan dicsérték és egyetértettek vele, többen jelezték, hogy múltbéli megnyilvánulásaival nem összeegyeztethető a jelenlegi álláspontja.

Vivien nemrég egy elefántszafari-parkban járt Balin és megdöbbenve tapasztalta, hogy úgy bánnak ott ezekkel a csodálatos vadállatokkal, mint a Zs kategóriás búcsúkban a hátaspónikkal. 

Elmentem Balin az Elefánt Safari Parkba, hogy megnézzem, hogyan bánnak az elefántokkal, milyen körülmények között élnek. De amit láttam, az teljesen megdöbbentő és felkavaró volt számomra. Ez itt teljes mértékben állatkínzás! 

 

Rengeteg turista jön ide, hogy elefántháton fürdőzgessen az elefántmedencében, vagy éppen egy HOSSZÚ szafaritúrát vegyenek a hátukon. Hogy képes ezt bárki is élvezni?! Vannak szép állatkertek, ahol szépen vannak tartva az állatok... esetleg képet is lehet velük csinálni, vagy megetetni őket. De ez itt.... Hogy engedhetik ezt meg?!

– méltatlankodott az üzletasszony.

A bejegyzés kommentszekciójában többen Vivi pártját fogták, sőt, egy alapítvány még nagyköveteként is szívesen látta volna őt. 

A Bors viszont kiszúrta, hogy az egyik legnagyobb internetes celeb- és influenszerkibeszélő csoportban felhozták azt az esetet, amikor a híresség büszkén mutatta meg rajongóinak sarkiróka-bundáját. Egy kommentre reagálva akkor Vivien azt írta, őt nem zavarja a prémállatok lemészárlása, mert „erre tenyésztik őket." Persze erről azóta megváltozhatott a véleménye, de a kommentelők egy másik dolgot is felemlegettek Vivivel kapcsolatban: az egyik kutyájától azért vált meg, mert a drága szőnyegre végezte a dolgát.

„Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a cipői és táskái se műbőrből készülnek. Ugyanúgy van vele, mint a bundával, azokat az állatokat is „erre a célra tenyésztik" – olvasható a poszt alatt.