Brad Pittnek elege lett Hollywoodból: lassan szeretne nyugdíjba menni

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
Brad Pitt visszavonulás Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett a mókuskerékből Brad Pittnek: úgy döntött, hogy több időt szeretne pihenéssel, kikapcsolódással tölteni, ennek érdekében pedig már az első lépéseket is megtette. 

Brad Pitt kezd besokkalni Hollywoodtól, a terve az, hogy hamarosan franciaországi szőlőbirtokára vonul vissza, ahol szőlészettel és művészettel szeretne foglalkozni.

A színész olyannyira komolyan gondolja a visszavonulást, hogy a múlt hónapban eladta legendás hollywoodi produkciós cégének, a Plan B-nek a többségi részesedését.

Brad Pittnek elege lett Hollywoodból: lassan szeretne nyugdíjba menni Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

"Brad úgy döntött, hogy békés életet akar élni, és majd eldönti, hogy mennyire tetszik neki a félig nyugdíjas életforma"

- nyulatkozta a Page Sixnek egy informátor.

A rajongók azonban megnyugodhatnak, Pitt a színészettől egy ideig biztosan nem akar búcsút inteni, inkább a vállalkozásait szeretné parkolópályára tenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.