40 milliós adóssággal maradt egyedül G.w.M exe, Nagy Melanie

Forrás: Nagy Melanie Instagram -
megállapodás G.w.M adósság Nagy Melanie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Melanie eddig nem akart beszélni G.w.M-mel való szakításáról, de most, hogy aláírták a papírokat elmesélte, mivel kell szembenéznie.

Az RTL Reggeli című műsorában beszélt arról Nagy Melanie, hogyan alakul az élete a G.w.M-mel való szakítása óta. Melanie 40 milliós adóssággal és két gyermekkel maradt egyedül. A hitelt még G.w.M-mel közösen vették fel, de Melanie nevére, így neki kell törleszteine, sőt, a közösen kölcsönkért összegeket is ő fizeti vissza.

Nagy Melanie, G.w.M exe 40 milliós adóssággal maradt egyedül Forrás: Nagy Melanie Instagram


G.w.M-mel nincs köztük kommunikáció, abban maradtak, hogy ez a legjobb megoldás mindenkinek. A gyerekek természetesen rendszeresen, a megállapodás szerint láthatják az édesapjukat.

Melanie egyelőre a mindennapok problémáit próbálja megoldani, a lyukakat tömködi be. Hogy a nagyobb tartozásokat hogyan fizeti vissza, még nem tudja. Oyan munkát szeretne találni, ami megoldja ezeket a gondokat, a házukat egyelőre még nem akarja eladni.

Arról is beszélt, hogy Kulcsár Edina terhessége nem érinti meg, nem foglalkozik semmi mással, csak a saját életével és a gyerekei jövőjével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.