Kisfiúból férfivá érett ifj. Schobert Norbert a Farm VIP-ban - állítja édesanyja, Rubint Réka

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Rubint Réka TV2 Farm VIP ifj. Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy hónapon át küzdöttek egymással és persze a puritán körülményekkel a hírességek, míg végül ifj. Schobert Norbert győzelmével ért véget a Farm VIP harmadik szezonja. A fiatal fiú édesanyja, Rubint Réka mérhetetlenül büszke gyermekére és újabb posztot tett közzé Norbikáról.

Az idősebb Schobert-fiú nagy küzdelemben nyert Smaltig Dalmával szemben, így ő vihette haza a fődíjat, melyről azt nyilatkozta, hogy egyelőre nem nyúl hozzá. Réka tegnap érzelmes posztban gratulált fiának, valamint ellenfelének, az egykori luxusfeleségnek, most pedig a családanya egy újabb Instagram-bejegyzést tett közzé.

Ifj. Schobert Norbert, a Farm VIP harmadik évadának győztese és családja Forrás: TV2 Sajtószoba

"Régen velem jött és alig lehetett belőle 1-2 mondatot kihúzni, most önállóan nyilatkozik. A Farm VIP kapuján egy 16 éves kisfiú lépett be, amikor a műsor elkezdődött, aki Visváder Tomin kívül senkit nem ismert. Őszinte, nyitott, tiszta szívvel, előítéletek nélkül..."

– írta posztjában Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.