Az Ikrek számára a csütörtök nyugvópontot hoz valamilyen ügyben, a Mérleg a jelenre fókuszál. Napi horoszkóp következik.

 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)  

Valaki a tanácsodat kéri, ám, amiben segítségre számítana az illető, az egy másik jó ismerőst is érint. Ha nem akarod, hogy bármelyik fél is megharagudjon, inkább tartsd magad távol ettől az ügytől. Nem vállalhatsz mindenért és mindenkiért egyedül felelősséget.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)  

Sok munkahelyi csatától és vitatkozástól óvhatnád meg magad, ha úgy tekintenél a munkatársi viszonyra, amennyit az valóban jelent. Egyszerű munkakapcsolatot, nem többet, nem kevesebbet ennél. Törekedj tehát harmóniára, egyensúlyra ebben is! Ezt javasolja a napi horoszkóp.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)  

A csütörtök megnyugvást hozhat egy régóta elhúzódó ügyben. Valamilyen korábbi kérdésedre, gyanúdra is végre választ kaphatsz, aminek fényében mérlegelve dönthetsz. Ha így van, nem érdemes halogatni tovább a döntést. És arra is figyelj, hogy ne okozz fájdalmat!

Napi horoszkóp (2023. január 19.): a Skorpiót különös szerencse éri, a Halak újból nekifut valaminekForrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön délelőtt szinte mindent sikerül elintézned, ami sürgős feladat. A délután igazából szabad is lehetne, de ha bent kell maradnod a munkahelyeden; használd ki az időt beszélgetésre, kapcsolatépítésre. Szükséged lehet még rá.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)  

Egy új kolléga érkezik a munkahelyedre, vagy egy új ismerős a környékedre, akivel egyszerűen nem tudsz mit kezdeni. Hallgass a belső hangra, és ha rosszul érzed magad az illető közelében, akkor ne barátkozz vele!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)  

Lehet, hogy korábban fásultan álltál bizonyos dolgokhoz: ezek most újra értelmet és lendületet kapnak az életedben. Ideje eldobni a megcsontosodott előítéleteket. Kollégáid pletykáit nem kell meghallgatnod, az emberek jobbak, mint azt mondják róluk.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.