Szabó Zsófi: Nehéz volt elérni, hogy ne "futkorászó celebként" tekintsenek rám

Forrás: Origo -
Szabó Zsófi megbélyegzés életmódváltás futás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal műsorvezető, akit egykoron színésznőként ismert meg az ország, mára sokak példaképévé vált, ugyanis elhivatottságának és kitartásának köszönhetően változtatott az életmódján, és mindennapjai szerves részévé tette a sportot, pontosabban a futást.

Szabó Zsófi remek alakját nők ezrei irigylik, és sokan az ő hatására vették fel a futócipőt és kezdtek sportolni. A futás azonban nemcsak követői, hanem a saját életét is gyökeresen megváltoztatta. Napra pontosan emlékszik arra, mikor kezdett futni, és milyen nehéz volt elfogadtatnia magát ebben a közösségben.

Édesanyja névnapján. 2020. május 10-én kezdett el futni, és három éve megszállottja a mozgásnak.

Szabó Zsófi Forrás: Origo

"Befogadott egy közösség, ahol elég nehéz elismerést szerezni, elérni, hogy ne csak futkorászó celebként tekintsenek rám. Büszke voltam, hogy sikerült. 15 éve állandó megbélyegzéssel van dolgom vagy az ismert apukám, vagy a magánéletem miatt, vagy mert az emberek szeme láttára nőttem fel, s követtem el hibákat" – mesélte Zsófi a HOT! Magazinnak, majd kitért arra is, hogy mit adott neki a futás.

"Az egészségem mellett fontos a külső is. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem számít. Ugyanakkor a testem, ahogy most kinézek, nem a magamutogatásról szól, hanem a befektetett munkáról. Viszont sokkal több az önbizalmam, sokkal több a lehetőségem, és ezt élvezem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.