Egy kuruzslónak köszönheti legnagyobb sikerét Matthew McConaughey

Fotó / Getty Images -
Matthew McConaughey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című film hozta meg az igazi sikert Matthew McConaughey számára, pedig először nem is akarta elvállalni a szerepet. Egy jós beszélte rá az utcán.

A színész a Vanity Fairnek mesélte el, hogy egy esti séta alkalmával a semmiből ugrott elé az utcán a kuruzsló, aki olvasni szeretett volna a jövőjében. McConaughey engedte, hiszen éppen azon gondolkdott, hogy igent mondjon-e arra a bizonyos szerepre. A jós is ezzel kezdte, azt mondta, látja, hogy van egy munka, amivel kapcsolatban bizonytalan, de el kell vállalnia, mert ha nem, azt mindennél jobban fogja bánni. A kuruzsló azt is előre megmondta, hogy a film hatalmas siker lesz, és McConaughey rengeteg pénzt fog keresni. A színész először csak nevetett, de a jós bogarat ültetett a fölébe, és másnap elfogadta a szerepet.

Matthew McConaughey Fotó / Getty Images

Matthew McConaughey bevallotta, az is megfordult a fejében, hogy a jóst a film készítői bérelték fel, hogy nyomást gyakoroljanak rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.