Az egész ország aggódott Benedek Miklósért: elárulta, mikor térhet vissza a színpadra

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Benedek Tibor állapot egészség Benedek Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki aggódott Benedek Miklósért, miután kiderült, hogy rossz egészségi állapotban van. 

A színművész nehéz éveket tudhat maga után: Fia, Benedek Tibor halála után két évre elhagyta színpadot. Végül visszatért, de az elmúlt hónapokban egészségügyi gondok miatt kórházba került.

"Talán hozzájárulhatott a betegségéhez az is, amiről eddig nem is igazán nyilatkozott: a fia, a kiváló, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, edző, Tibor korai halála. Hiszen nincs annál borzalmasabb, mint amikor a szülő elveszíti a gyermekét: talán ez a világon a legfájdalmasabb tapasztalás. Lehet, hogy külsőleg nem látszott rajta sok változás a tragédia után, de lelkileg teljesen összetört" – mondták korábban kollégái.

Benedek Miklós Fotó: Polyák Attila - Origo

A 76 éves művész most elmondta, hogy már jobban érzi magát, és kész visszatérni a színpadra.

Még nem érzem magamat teljesen jól, és nagyon hamar elfáradok. De nem engedem, hogy a rám jellemző derű elhagyjon, igyekszem reinkarnálódni, ugyanis a terveim között szerepel, hogy már február közepén-végén visszatérek a színpadra. Muszáj lesz, mert – őszinte meglepetésemre – az utóbbi időben igen sokan hiányoltak a színpadról a kollégáim közül és a közönség soraiból is" – mondta a HOT! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.