Majdnem Harry herceg vezetett egy nagyszabású amerikai tévéműsort

Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool -
Saturday Night Live műsorvezető SNL Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg az utolsó pillanatban mondta vissza a felkérést.

Több forrásból is megerősített amerikai lapértesülések szerint Harry herceg még januárban tűnt volna fel a Saturday Night Live, más néven SNL komédiaműsorban, amelynek minden epizódjában más a műsorvezető. A herceget is műsorvezetőnek kérték fel, aki első körben elfogadta a meghívást, de végül az utolsó pillanatban, amikor gyakorlatilag már minden meg volt rendezve, lemondta a szereplést.

NORTHAMPTON, ENGLAND - MARCH 06: Prince Harry, Duke of Sussex walks around the exhibition at The Silverstone Experience on March 6, 2020 in Northampton, England. (Photo by Peter Nicholls-WPA Pool/Getty Images) Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool

Hogy mi az oka annak, amiért Harry visszamondta a szereplést, nem derült ki, de a történtek ellenére a producerek bíznak abban, hogy egyszer még benne lesz a herceg a műsorban - írja a Page Six.

A herceg nemrég megjelent könyvében többek között arról is beszámolt, hogyan vesztette el a szüzességét. Állítása szerint egy forgalmas kocsma mögötti mezőn történt a légyott egy idősebb nővel. Ám most szavai hitelességét kétségbe vonta a díjnyertes színész,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.