brit királyi család hazugság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább gyűrűzik a botrány Harry herceg nemrég megjelent önéletrajzi könyve körül.

A herceg a könyvében többek között arról is beszámolt, hogyan vesztette el a szüzességét. Állítása szerint egy forgalmas kocsma mögötti mezőn történt a légyott egy idősebb nővel. Ám most szavai hitelességét kétségbe vonta a díjnyertes színész, Rupert Everett. Everett, aki a Brit Monarchisták Társaságának és Alapítványának védnöke állítja, ismeri a hölgyet.

Harry herceg, III. Károly brit király másodszülött fia Spare (Tartalék) című emlékiratának kötetei egy londoni könyvesboltban. Forrás: MTI/EPA/Andy Rain

"Ismerem azt a nőt, akivel elvesztette a szüzességét. Nem egy kocsma mögött történt. Nem is ebben az országban történt" – idézi Everett szavait a Daily Star, bár a nő nevét nem árulta el.

Everett elárulta, miután elolvasta Harry könyvét, megváltozott a véleménye róla. Korábban szimpatizált vele, de mára nem tud együtt érezni vele. Eleinte dühös volt rá, ma már csak szomorú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.