"Szerintem tudniuk kell" - Nem tartja tovább magában Diana hercegné titkait a rákkal küzdő inas

Diana hercegné titok Vilmos herceg Paul Burrell Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Burrell tíz éven keresztül inasként dolgozott Diana hercegnének, akivel az évek során rendkívül bizalmas kapcsolatot alakított k. A férfit nemrégiben prosztatarákkal diagnosztizálták és hamarosan meg is műtik. Mielőtt meghal, meg szeretné osztani a bizalmas információkat Vilmossal és Harry-vel.

A betegsége miatt rájött, hogy el kell hogy mondania a fiúknak a bizalmas információkat, mielőtt túl késő lenne.

"Tudom, hogy némelyik ilyen titok nem szép, de ha elhagyom ezt a helyet, és máshová megyek, soha nem fogják megtudni az igazságot. De szerintem tudniuk kell"

- mondta Burell a Mirrornak.

"Szerintem tudniuk kell" - Nem tartja tovább magában Diana hercegné titkait a rákkal küzdő inas Forrás: Tim Graham Photo Library via Getty Images/Tim Graham

"Azt hiszem, Diana azt mondaná nekem: 'Paul, ezt prioritásként kell kezelned. El kell menned és megnézni a fiaimat"

- tette hozzá, majd folytatta:

"Sok órát töltöttem Dianával, a legboldogabb és a legsötétebb időszakaiban is. Bízott bennem, és sok olyan dolgot mondott el nekem, amikről soha nem beszéltem, de most úgy érzem, itt az ideje. Úgy gondolom, hogy a mondandóm újra összehozhatja a régóta háborúzó fiúkat, amire Diana nagyon vágyott volna. Csak az igazat mondom el nekik, ez minden. Nem kérek semmit cserébe" - hangsúlyozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.