Vasvári Vivien és kedvese még idén kimondhatják a boldogító igent

esküvő lánykérés Vasvári Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien sokatmondó fotót posztolt Instagramon: a 24 óráig elérhető sztoriból sokan arra következtetnek, hogy a sztáranyuka még idén összeházasodik szerelmével.

Vasvári Vivien és kedvese, Zsigmond már több mint három éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk alatt akadtak bőven hullámvölgyek, és volt, hogy szakítottak egymással, ám mindig egymásra találtak. Ahogy arról mi is hírt adtunk, idén januárban az üzletember Balin jegyezte el Vivient.

Egy 24 óráig Instagram-történetből arra lehet következtetni, hogy a szerelmesek még idén kimondják a boldogító igent, és hivatalosan is összekötik az életüket. Vivien ugyanis egy sokat sejtető képet posztolt, a felvételen egy fehér bögre látható, amin ez a felirat áll:

Vivi barátnője, Vici boldogan vállalta a felkérést, azt viszont egyelőre titok övezi, pontosan mikor lesz a menyegző, és úgy fest, a szőkeség egyelőre nem is árulja el a kíváncsi követőknek a dátumot.

Vasvári Vivi sejtelmesen válaszolt az esküvőjükre vonatkozó kérdésre. Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.