Curtis elárulta, hogy milyen a kapcsolata most Majkával

Majka vallomás Curtis kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban zenésztársak és barátok voltak, majd tavaly nyáron végleg elszakadt valami, és azóta nem igazán beszél egymással Curtis és Majka. Curtis most őszintén mesélt kettejük kapcsolatáról.

Majka és Curtis akkor búcsúzott el először egymástól, amikor Majka egy fellépés előtt, a színpadon mondta el a közönségnek, hogy Curtis drogproblémái miatt nem hajlandó vele tovább együtt dolgozni.

Néhány hónapos szünet után azonban újra összeállt a népszerű banda, de a kettejük egysége már nem volt az igazi: úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják zenei karrierjüket.

Curtis elárulta, hogy milyen a kapcsolata most Majkával Forrás: Curtis Instagram

Curtis a Blikknek mesélt arról, hogy a szétválás óta milyen a kapcsolata egykori zenésztársával.

"Ősz óta vagy nyár óta nem beszélünk, de nincs ezzel baj. Nincs olyan közös pont az életünkben, ami miatt kéne, de nyilvánvalóan, hogyha felhívna, hogy bármiben segítség kellene, akkor mennék, szóval nem lenne ebből probléma."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.