"A párom, Petra például nehezen viseli az állandó figyelmet" - Valkusz Milán szerelméről vallott

párkapcsolat barátnő Sztárban sztár Valkusz Milán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valkusz Milánt rengetegen ismerik már, de még nagyobb hírnévre tehet szert a Sztárban sztár versenyében. Kiderült, barátnője hogy bírja ezt a helyzetet. 

Valkusz Milán a ValMar duó tagjaként már most hatalmas népszerűségnek örvend, de valószínűleg a Sztárban sztár adásainak hatására rajongótábora még tovább növekszik majd. A műsor nagyon sok elfoglaltságot jelent, pedig így sem volt sok szabadideje az énekesnek, amit a barátnője kissé nehezen visel.

Valkusz Milán és barátnője Forrás: Valkusz Milán/Instagram

"Mindennek ára van, a sikernek, a csillogásnak is! Nagyon sok áldozatot követel tőlünk a folyamatos éjszakázás, koncertezés, de igyekszem tudatosan figyelni arra, hogy egyensúlyban tartsam a karrieremet és a magánéletemet. Persze így is vannak problémák, a párom, Petra például nehezen viseli az állandó figyelmet, a menetelést, és ebből fakadóan azt, hogy nem tudunk annyi időt együtt tölteni, mint szeretnénk" - mondta a Story magazinnak Milán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.