A Skorpiónak nehéz lesz szerdán nemet mondani, szinte bármit elérhet, amit kitűz maga elé. A Bakra is új kezdet vár. Napi horoszkóp következik március 1-jére.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Jó, de erős energiákkal indul március. Figyelj most oda a részletekre, mert azon áll vagy bukik egy terved. Nem árt most az sem, ha picit megfontoltabb vagy, és nem rontasz ajtóstul a házba...

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Nem várt sikereket remélhetsz. A mai napon olyan emberrel, emberekkel ismerkedhetsz meg, akik új utakat nyitnak az életedben. Sokat számít, hogy pozitívan és vidámsággal telve ismernek meg téged, mert ma nagyon erős a kisugárzásod.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Szerdán igazán jókedvű napod lesz. Még ha nem is úgy indul, hidd el, hogy aztán olyan pozitív élmények érnek, amik bearanyozzák a napodat. Főleg a kapcsolataidban érződnek ezek a pozitív hatások. Ma mindenki kedvesebb, rendesebb veled...

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Ma elöntenek a teendők. A munkahelyeden hegyekben áll a munka, és még az otthonodban is váratlan megoldandó problémák sokasága vár. Mintha minden egyszerre romolna el. Próbáld meg már előre elhárítani a hibát!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Úgy érzed, a párod folyton csak gyártja a problémákat, és képtelen arra, hogy valamit egyedül is megoldjon. Valójában talán te szoktattad rá arra, hogy ne döntsön nélküled. Most kellemetlenné vált a saját akaratod. Változtass!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Nagy belső feszültség tombol benned, és képtelen vagy rájönni az okára. Valójában minél csendesebb a felszín, annál több okod van arra, hogy belül emészd magad. A cselekvés segít, még akkor is, ha az rombolás. Főleg, ha valami megérett a lebontásra.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod.