Vavra Bence pontot tett a találgatások végére: elárulta, mi van közte és Lissák Laura között

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
párkapcsolat Vavra Bence Dancing with the Stars szerelem Lissák Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó ideje azt pletykálják, hogy összejött Vavra Bence és egykori táncpartnere, Lissák Laura. Az énekes most elárulta, mi van közte és a gyönyörű táncosnő között.

Együtt utazott Spanyolországba a Dancing with the Stars 3. évadának egykori párosa, Vavra Bence és Lissák Laura. Az emberek rögtön találgatni kezdtek, mi van a két híresség között, és sokan szinte biztosra vették, hogy egymásba szerettek.

A két híresség a Spíler TV jóvoltából utazott Sevillába, hogy élőben nézhessék meg a Real Betis és a Real Madrid mérkőzését -írja a Bors. A DWTS párosa kínos szituációba keveredett, amikor kiérve szembesültek azzal, hogy csak egy hotelszobát foglaltak nekik a szervezők, mert azt hitték, egy párt alkotnak. Végül kértek maguknak még egy szobát, Bence pedig pontot tett a találgatások végére, és elárulta, mi van közöttük.

Vavra Bence és Lissák Laura Fotó: Csudai Sándor - Origo

– szögezte le az énekes, hozzátéve, hogy Laurával csak barátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.