Zámbó Krisztián reagált a hétvégi pletykára: elárulta, kibékült-e Zsuzsival

Frizbi TV -
békülés Takács Zsuzsi Zámbó Krisztián pletyka szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi kapcsolata nem volt mentes a hullámvölgyektől- és hegyektől. Közösen töltött tizenkét évükbe több lánykérés és szakítás is belefért, egyesek szerint a legutóbbi különválás sem lesz tartós.

Krisztián 2011-ben ismerte meg Zsuzsit, és már többször is szakítottak, különköltöztek egymástól, ám végül mindig visszataláltak egymáshoz. Így történt ez tavaly is, a pár nagyon eltökéltnek tűnt, az esküvőt tervezték, de sajnos ez sem valósulhatott meg, mivel ismét szakítottak. Egyesek azonban a hétvégén azzal a meglepő elmélettel álltak elő, hogy a páros újra együtt van.

Zámbó Krisztián Forrás: Frizbi TV

Mindezt arra alapozták, hogy Zsuzsi és Krisztián bekövette egymást Instagramon. Elsőre banálisnak tűnhet a dolog, de már párszor bebizonyosodott, hogy ha a hírességek kikövetik egymást, az a szakítás jele, így ennek az ellenkezője is igaz lehet. A reménykedők viszont ezúttal nem sokáig bízhattak a kapcsolat megmenekülésében, mivel Krisztián tiszta vizet öntött a pohárba.

"Hallom én is a pletykákat, hogy együtt vagyunk Zsuzskával, de ez nem igaz. Tartjuk a kapcsolatot természetesen, nem értem, hogy miért kellene rosszban lennünk, ha szakítottunk. De attól még, hogy találkozunk és beszélünk, nem vagyunk egy pár" – mesélte a Borsnak az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.