Gólyahír: harmadjára is édesanya lesz Vasvári Vivien

terhesség gólyahír Vasvári Vivien várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori luxusfeleség cuki fotóval tudatta, hogy ismét gyermeket hord a szíve alatt.

Vasvári Viviennek két korábbi kapcsolatából már született két gyermeke. Elsőszülöttje, Ariana kilencéves, míg Szegedi Fecsóval közös kisfia, Edward ötéves. Az influenszer friss bejegyzésében arról ír, hogy a harmadik baba várhatóan idén szeptemberben jön világra – vette észre a Blikk.

Vasvári Vivien kezét januárban, Balin kérte meg párja, Zsigmond. Az esküvőről semmit sem közöltek, ám Vivien nemrég felkérte egyik barátnőjét tanúnak, innen sejthető volt, hogy készülnek a nagy napra. Viven követői persze azonnal találgatásokba kezdtek, így a gyönyörű édesanya maga árulta el, mikor áll oltár elé.

"Annyit elárulok, hogy csak pár napot kell aludni" - írta Insta-sztorijában Vivien, majd azt is elmondta, már csak pár napig hívják Vasvárinak, a neve is megváltozik az esküvő után – olvasható korábbi cikkünkben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.