Megható sorokkal köszöntötte kislányát Tücsi: négyéves lett Nara - Fotó

Nara Tücsi fotó Sofron István Aryee Claudia Dedei születésnapi köszöntő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető és influenszer, valamint profi jégkorongozó párja családi fotót is készítettek a nagy nap alkalmából.

Sokat olvashattunk arról, hogy mennyi nehézséget okoz Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és Sofron István számára a kétlaki élet. A pár ugyanis ezer szálon kötődik Magyarországhoz, de Sofi már évek óta az erdélyi Csíkszereda csapatát erősíti a jégen. Az ingázás és a különélés nem egyszerű, de vannak olyan pillanatok, amikor nem kérdés, hogy együtt vannak.

Ilyen közös kislányuk, Nara születésnapja. Tücsi és Sofi gyermeke a napokban töltötte be a négyet, a büszke édesanya pedig szívhez szóló sorokkal köszöntötte Naruskát.

"Egy csoda hely lett a világ 4 évvel ezelőtt... a szavak nem tudják kifejezni azt, amit te adsz nekem minden nap. Csoda lelked van KisManóm. Isten éltessen téged Narusom, maradj mindig ilyen kis tűzről pattant, csupaszív, mosolygós kiscsaj!" – írja a posztjában Tücsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.