2012-ben ment feleségül férjéhez az indiai Mandeep Kaur, akinek saját állítása szerint akkoriban még nem voltak szőrzetgondjai. Ám pár év múlva történt valami, és a nő szőrszálakat fedezett fel az arcán, melyeket eleinte borotvált, majd úgy döntött, hogy nem szörtelenít tovább. Férje el is hagyta emiatt. 

Amikor kiderült, hogy férje nem akar szőrös feleséget, a nő depresszióba esett, ám ennek ellenére sem volt hajlandó borotválkozni, mentális betegségét másképp kívánta kezelni: elfogadja új vonásait és megbirkózik az elutasítással, Mandeep egy Gurdwarába kezdett járni – a szikhek istentiszteleti helyére -, ahol lelki gyakorlatokon vett részt és egy guru is megáldotta annak érdekében, hogy a nő elfogadja önmagát olyannak, amilyen.

Ez olyan jól sikerült neki, hogy azóta nem is igyekszik ritkítani arcszőrzetét, sőt teljes szakállat növesztett, amit turbánnal hord, és új védjegyének számító megjelenéséhez most már motort vezet.

Ennek köszönhetően sokan azt hiszik róla, hogy férfi, mindaddig, amíg el nem kezd beszélni. Mandeep-ot ez azonban nem zavarja; teljesen magáévá tette új megjelenését - írja a Mirror.