Alekosz csúnyát nekiment Peter Srámeknek: ezt nem hagyta szó nélkül az énekes

Peter Sramek Nagy Alekosz beszólás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Alekosz nem nyugszik, most éppen Peter Srámeknek ment neki, miután az énekes megvásárolta Zámbó Jimmy egykori luxusautóját.

Nemrégiben Peter Srámek megvásárolta Zámbó Jimmy egykori luxusautóját. Miután ez Nagy Alekosz tudomására jutott, kíméletlenül beleállt az énekesbe.

"Amellett nem tudok szó nélkül elmenni, hogy Srámek megvehette a Király autóját. Felháborítónak tartom, hogy a rendszámát is lecserélte, SRAMEK-001-re, és most azzal érkezik meg a koncertjeire, mintha ő lenne a Király. Annak az autónak egy csepeli múzeumban lenne a helye! Ayrton Senna versenyautójába se ülünk be, Jimmy-jébe se lenne szabad. A családot sem értem, hogy adhatták el a legendás négykerekűt"

– fakadt ki Alekosz, akinek véleményét Sramek nem hagyta szó nélkül.

"Tudok róla, hogy a menedzseremmel kommunikált, amely üzenetben azt is leírta, hogy mennyire szereti a dalaimat hallgatni, és kifejtette, hogy szerinte nem volt illő megvásárolnom Jimmy Mercedesét. A menedzserem nem válaszolt és nem is kíván minden jót Alekosznak. Az autó eladó volt, én pedig megvettem.

Ez egy szimpla adás-vétel volt, ami előtt valóban nem kértem Nagy Alekosztól engedélyt. Őszinte leszek, nem tudtam, hogy kellett volna... Ha nem én veszem meg az autót, akkor megveszi más. Ez a kocsi nekem értékes, mert tudom, kié volt. Az is tény, hogy én nem múlt héten kezdtem el Zámbó Jimmy dalokat hallgatni.

A SRAMEK-001 rendszám a sorozat egyik betétdalához készült forgatáson volt az autón, tehát nem ez a rendszáma, de egyébként, ha ez lenne, sem lenne hozzá Alekosznak semmi köze. Azt értem, hogy minden áron szerepelni szeretne az újságokban és televíziókban, de ezt megteheti a produktummal is, amit letesz az asztalra. Ja hogy az nincs? Rendben, legyen. Annyi háton felmászott már, ha az enyém kell most, hát legyen... A továbbiakban azonban nem szeretnék Alekosszal és az ő bulvár kreálmányaival foglalkozni. Hallgassa tovább Jimmy dalait és az én dalaimat, de a nevemet felejtse el, mert nagyon nem vagyunk egy szinten" - zárta rövidre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.