Belefogyott a stresszbe Tóth Gabi: lakáshitelük miatt dobott le hat kilót az énekesnő

Forrás: Boldog Ati -
Tóth Gabi felelősség Krausz Gábor Szentendre fogyás hitel otthon stressz saját otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert énekesnő és mentor régóta dédelgetett álma, hogy a sok-sok nagyvárosban töltött év után ismét vidéken élhessen. Férjével hosszú ideje tervezgették, hogyan valósíthatnánk meg mindezt, végül idén márciusban megtették a nagy lépést.

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor Szentendrén vásárolták meg első saját közös otthonukat, méghozzá a sztárséf kollégájának, a Séfek séfe másik zsűritagjának, Vomberg Frigyesnek a szomszédságában. A költözés azonban egyelőre várat magára, ugyanis óriási felújításba kezdtek, hogy a ház olyan legyen, amilyennek megálmodták.

Tóth Gabi Forrás: Boldog Ati

A vásárlást és a munkálatokat nem tudták teljesen saját zsebből finanszírozni, hitelt vettek fel mindehhez. A tartozás azonban sokkal nagyobb terhet ró az énekesnőre, mint azt talán előre sejthette volna. Tóth Gabi ugyanis szó szerint belefogyott a stresszbe.

"Életem első saját otthona, első saját hitele, első ilyen hatalmas felelőssége és első házátalakítása, hamarosan első óvodai beszoktatása...Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus."

– mesélte a Story Magazinnak Tóth Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.