Az ismert énekesnő és mentor régóta dédelgetett álma, hogy a sok-sok nagyvárosban töltött év után ismét vidéken élhessen. Férjével hosszú ideje tervezgették, hogyan valósíthatnánk meg mindezt, végül idén márciusban megtették a nagy lépést.

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor Szentendrén vásárolták meg első saját közös otthonukat, méghozzá a sztárséf kollégájának, a Séfek séfe másik zsűritagjának, Vomberg Frigyesnek a szomszédságában. A költözés azonban egyelőre várat magára, ugyanis óriási felújításba kezdtek, hogy a ház olyan legyen, amilyennek megálmodták.

Tóth GabiForrás: Boldog Ati

A vásárlást és a munkálatokat nem tudták teljesen saját zsebből finanszírozni, hitelt vettek fel mindehhez. A tartozás azonban sokkal nagyobb terhet ró az énekesnőre, mint azt talán előre sejthette volna. Tóth Gabi ugyanis szó szerint belefogyott a stresszbe.

"Életem első saját otthona, első saját hitele, első ilyen hatalmas felelőssége és első házátalakítása, hamarosan első óvodai beszoktatása...Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus."

Amikor ebbe úgy igazán belegondolok, gyorsan le is dobok egy kilót. Ennek alapján eddig hatszor gondoltam bele, mert annyit stresszeltem le magamról az elmúlt pár hétben

– mesélte a Story Magazinnak Tóth Gabi.