Mi történt Andrei Mangrával? Több hónapig nem adott hírt magáról

Forrás: Andrei Mangra/Instagram -
táncos Dancing with the Stars Andrei Mangra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrei Mangra az utóbbi hónapokban egyáltalán nem adott magáról jelet a közösségi oldalán, ám most megtörte a csendet.  A Dancing with the Stars profi táncosa az év elején egy munkalehetőség miatt utazott küldföldre. 

Andrei Mangra az év elején árulta el, hogy egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, és elhagyja Magyarországot.

"Ez egy olyan táncshow, amit már gyerekkoromban is néztem. Egy ausztrál cég, a neve pedig Burn The Floor. Zseniális koreográfusa van, aki épített egy olyan táncmusicalt, ami nem színészekről, énekesekről szól, hanem csak a táncosokról. Van egy élő zenekar, illetve két énekes, de nem ők az est fénypontjai, hanem a táncosok. Olyan egyedi show, amely latin-amerikai táncokra épít, 20 évvel ezelőtt pedig még a Broadwayn is bemutatták" - nyilatkozta korábban a Blikknek Mangra.

Andrei Mangra Forrás: Andrei Mangra/Instagram

A táncos azóta nem sok időt töltött a közösségi oldalán, míg korábban rendszeresen posztolt, az utóbbi hónapokban egyáltalán nem jelentkezett be. Most azonban megtörte a csendet, és ismét kirakott egy posztot a 24 órán keresztül elérhető Instagram-történetében, amelyen egy edzőteremben van.

"Régóta nem láttalak"

- írta a fotóhoz.

Arról nem adott információt, hogy hazajött-e Magyraországra, vagy még mindig külföldön tartozkódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.