Törökországi utazásuk után újra randizik egymással Király Viktor és felesége, Anita

Forrás: Virág Anita/Instagram -
békülés házasság Király-Virág Anita randi Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetekkel ezelőtt mindenkit megdöbbentett a hír, hogy Király Viktor és Virág Anita házassága hullámvölgybe jutott. Úgy tűnik, mindketten arra törekszenek, hogy családjuk egyben maradjon, törökországi nyaralásuk után pedig újra randiznak egymással. 

Február közepén röppent fel a pletyka arról, hogy Király Viktor és Virág Anita házassága válságba került. A pár sokáig nem nyilatkozott helyzetükről, de az ismerőseik megtették helyettük.

"Nincsenek könnyű helyzetben, de van még remény. Mindketten meg akarják menteni a házasságukat, harcolnak egymásért. Persze, aki volt már hasonló helyzetben, tudja, hogy ilyenkor még dúlnak az indulatok, csatáznak az egók, de a kisfiuk miatt igyekeznek félretenni és megbeszélni ezeket a nézeteltéréseiket" - mondta korábban az illető.

Király Viktor, Virág Anita Forrás: Virág Anita/Instagram

Úgy tűnik, mindketten arra törekszenek, hogy egyben tartsák a családot és megmentsék a kapcsolatukat. Ezt bizonyítja az is, hogy nemrég Törökországban romantikáztak, illetve az utazás után is igyekeznek minél több időt együtt eltölteni.

"Jelenleg még nem mondták ki, hogy újra együtt vannak, és Anita még nem költözött haza a kisfiukkal a családi házba. A törökországi utazás után is külön otthonban hajtották álomra a fejüket, de újra randiznak, ami felpezsdíti a kapcsolatukat. Sokan drukkolunk nekik, és úgy látszik, nem hiába, mert jó úton haladnak"

- állítja a Blikk informátora.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.