Nyilvánosságra került meztelen fotói miatt akart öngyilkos lenni az énekesnő

Forrás: Getty Images for MTV/2020 Getty Images/Rich Fury
Forrás: Getty Images for MTV/2020 Getty Images/Rich Fury -
tinédzser Madison Beer énekesnő meztelen fotó öngyilkossági szándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madison Beer önéletrajzi könyvében vall arról, hogy amikor 16 évesen felkerültek az internetre a róla készült meztelen fotók, öngyilkos akart lenni. Az öccse talált rá a lakásuk erkélyén. 

A most 24 éves Beer februárban jelentette be, hogy készül a memoárja, és egy akkori interjúban elmondta, mi motiválta életrajzi könyve megírásáta:

"Nagyon szerettem volna most megírni ezt a könyvet, mert úgy gondoltam, hogy ha megosztom életem néhány hullámvölgyét, azzal segíthetek másoknak."

A Harper Books gondozásában április 25-én megjelenő kivonatban Beer élete egy sötét pillanatába avatja be az olvasókat: akkoriban hagyta magára az akkori menedzsere, emiatt saját kezébe kellett vennie a karrierjét, majd majd nem sokkal később nyilvánosságra kerültek az aktfotói.

Madison Beer Forrás: Getty Images for MTV/2020 Getty Images/Rich Fury

"Ez a két nagy, életemet megváltoztató esemény, egymás után, ledöntött a lábamról, kibillentette a tengelyéből a világomat, és úgy éreztem, fogalmam sincs, ki vagyok. Már nem tudtam, kiben bízhatok, és azt sem, hogy az érzésem miatt segítséget kellene kérnem.

Úgy éreztem magam, mintha én lennék önmagam legnagyobb ellensége. Egyre jobban visszahúzódtam, és ez volt életem legsötétebb éveinek kezdete, tizenhat éves koromtól kezdve a húszas éveimig. Sokszor előfordult – akárcsak azon az éjszakán, amikor kiszivárogtatták az aktjaimat, annyira a sarokba szorítva éreztem magam, hogy azt hittem, az egyetlen kiút, ha véget vetek az életemnek.

Egyszer, egy különösen nehéz napon kimásztam az erkélyem szélére, és ott álltam, milliónyi gondolat cikázott a fejemben, miközben a földet bámultam. Nem hiszem, hogy leugrottam volna. Sokkal inkább arról volt szó, hogy tudtam, hogy képes lennék rá – hogy van kiút, ha már túl sok lesz. Ennek ellenére sokáig elidőztem ott.

Az öcsém talált rám, és a szüleimért kiáltott, és ahogy visszamásztam, hallgatva, ahogy mindannyian kiborulnak, csak értetlenkedtem, miért csinálnak ebből ekkora ügyet. Az öngyilkosság gondolata annyira normális volt számomra akkoriban, hogy elfelejtettem: ez nem olyan dolog, amelyen mindenki naponta gondolkodik" - idéz a People Magazin a hamarosan megjelenő könyvből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.