Aaron Taylor Johnson Mi Daniel Craig James Bond AI (Artificial Intelligence) mesterséges intelligencia
Annyi biztos, hogy Daniel Craig távozása után más külsővel tér majd vissza James Bond, de az, hogy ki alakíthatja legközelebb a 007-es ügynököt, továbbra is rejtély.

Ám míg sokan arról álmodoztak, hogy majd Idris Elba, Henry Cavill vagy Tom Hardy lesz a kiválasztott, egy mesterséges intelligencia (AI) teljesen új emberrel rukkolt elő.

Egy videójátékokkal foglalkozó cég biztosította a DeepDream Al szoftvert, mely meghatározta, milyen követelményeket támasszanak az új Bond felé, melyekhez az alapot Barbara Broccoli tavaly augusztusban meghatározott kritériumai adták.

Ezek szerint a James Bondot alakító színésznek 40 év alatti brit férfinak kell lennie, minimum 178 centiméter magassággal, kócos, göndör hajjal és éles arcformával.

Csábító tekintetével, tökéletesen kócos frizurájával és cizellált állkapcsával a mesterséges intelligencia által generált férfi a fogadóirodák egyik kedvencére emlékeztet, aki nem más, mint Aaron Taylor-Johnson, egy 32 éves, High Wycombe-i születésű színész, tehát minden bizonnyal megfelel az Eon Productions által támasztott követelményeknek.

Aaron Taylor Johnson Forrás: AFP

Ezek után nem meglepő, hogy a casting után Taylor-Johnsont tartották a karakter megformálására a legalkalmasabbnak, így pedig jó eséllyel ő veheti majd át Daniel Craigtől a 007-es ügynök szerepét - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.