Ázsia Expressz Alekosz drogkartell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Ázsia Expressz Mexikóban és Guatemalában forgott, ahol a versenyzők és a stábtagok több veszélyes helyen is megfordultak.

Alekosz, a műsor egyik versenyzője Sebestyén Balázsék műsorában beszélt mexikói élményeiről: elmondta, hogy Mexikóban a platós kocsikon álló maszkos, gépfegyveres emberek között esetenként nehéz megkülönböztetni a kartelltagokat és a rendőröket. Egyik este bekéredzkedtek egy nőhöz, az illető viszont megijedt, amikor meglátta a kamerákat. Attól tartott, a stáb bajt hoz rá, ezért telefonált egyet.

Forrás: TV2

Egy másik esetben a versenyzők egy hotelben szálltak meg, majd közölték velük, hogy három percük van összecsomagolni és távozni, mert a kartell nem nézi jó szemmel a külföldiek elszállásolását. A celebcsapatok egyik testőre elmondta, hogy korábban egy ügyvédnőt védett, aki börtönbe juttatta a kartell egyik tagját, emiatt a férfi eltűnt egy éjszakára és a visszatérésekor látszott, hogy a bandatagok igen keményen bántak vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.