Húslevesével tarolta le a TikTokot a magyar nagyi, Kati néni

húsleves Tiktok főzés TikTok nagyi
Több mint egymillió ember nézte már meg, hogyan főzi a húslevest Boczó Katalin, azaz Kati mama. A TikTok-nagyi elárulta, mi a sikerének titka.

Kati néni már egész fiatalon kezdett érdeklődni a főzés iránt, 12 éves volt, amikor az első bablevesét elkészítette. Olyan jól sikerült, hogy az édesanyja azt mondta, innenől ő felel azért, hogy meleg étel legyen a család asztalán. Ha valamit nem tudott, a szomszédasszonyktól kért tanácsot. Úgy gondolja, sikerének titka az, hogy szeretettel főz, és nem használ receptkönyvet.

"Az én főztömnek a titkos receptje a szeretet: szeretetből főzök mindenkinek. Mindent fejből főzök, nem méregetek semmit, még sütésnél sem. Van mérlegem, de nem szeretem használni. Inkább megkóstolom, és ha nem jó, akkor még utánaízesítek, de van úgy, hogy meg sem kóstolom, akkor is jó lesz" - idézte a TikTok-nagyit a Mindmegette.

Kati néni elmondta azt is, hogyan főzi a húslevest, amiért megőrült az internet népe:
"Fedő nélkül, lassú tűzön, kavargatás nélkül főzöm, több órán keresztül. A családomnak és a vendégeimnek is ez a kedvenc levese. A négyéves unokám elém állt, és azt mondta: „Mama! Olyan finom levest főztél, hogy már négy tányérral ettem." Ennél nagyobb bókot, azt hiszem, nem kaphatok!"

Kati néninek a családja mutatta meg a TikTokot, nagyon megtetszett neki, ezért fél éve létrehozta a saját csatornáját. Már több mint harmincezren követik, videóinak pedig milliós nézettsége van. Kati mama úgy tartja, a TikTok nem csak a fiataloké!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.