UFO-támadás az amerikai légierő támaszpontja ellen - az ijedt őrök „üvöltöztek és össze-vissza hadováltak”

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Marko Aliaksandr/Shutterstock. No use without permission./Marko Aliaksandr -
UFO támadás UFO-észlelés idegen civilizációk idegen létformák rakétabázis amerikai légierő
Az amerikai légierő nyugalmazott kapitánya, Robert Salas azt állítja, hogy a montanai nukleáris rakétabázist egyszer egy UFO támadta meg, amitől az őrök „megijedtek", „üvöltöztek" és „hebegtek-habogtak".

A légierő egyik kapitánya elmesélte, hogyan került nukleáris rakétabázisa „egy UFO támadása alá ".

Az amerikai légierő nyugalmazott kapitánya, Robert Salas 1967. március 24-én a montanai Malmstrom bázist irányította, amikor az őrparancsnok jelezte, hogy „furcsa fények repülnek át a létesítmény felett". Nyolc vöröses-narancssárga lámpát észleltek a bázis felett, ahol a földalatti bunkerekben 10 atomfegyvert helyeztek el.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Marko Aliaksandr/Shutterstock. No use without permission./Marko Aliaksandr

„Valahogy nem akartam elhinni. Azt kérdeztem: "Úgy érted, mint az UFO-k?" Körülbelül öt perccel később üvöltözve visszahívott. Amikor letettem a telefont, azt hittem, támadás alatt állunk. Láthattuk, hogy a lámpák zöldről pirosra váltanak mindenhol, ami azt jelenti, hogy a rakéták működésképtelenek voltak" - emlékezett vissza Salas az esetre, amit a kormány annak ellenére titkolt el 50 évig, hogy akkor és ott az USA nukleáris elrettentő erejének nagy részét kiirtották. Az ügyben nem indult nyomozás, és a vezetőket arra kényszerítették, hogy aláírják azokat a dokumentumokat, amelyek titoktartásra kötelezték őket.

Három évvel később az Egyesült Államok légiereje leállította UFO-vizsgáló egységét, mondván, hogy egyetlen bejelentett észlelés sem jelentett veszélyt.

"Ez minden bizonnyal hazugság volt" – idézi Salast a Daily Star.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.