Így éli meg férje demenciáját Bruce Willis felesége

Bruce Willis Emma Heming Willis demencia
Eleinte úgy volt, hogy afáziával kell megküzdenie Bruce Willisnek, amit a 67 éves színésznek és családjának önmagában sem volt könnyű elfogadni, ám közben kiderült, hogy sokkal súlyosabb a helyzet: frontotemporális demenciát diagnosztizáltak a világsztárnál. A színész felesége, Emma közösségi oldalán mesélt arról, hogyan telnek a hétköznapjaik. 

A legendás akciósztár tavaly márciusban jelentette be a rajongóit sokkoló hírt, hogy betegsége miatt kénytelen visszavonulni, ugyanis az már nem teszi lehetővé, hogy elvégezze a feladatait. Willist támogató, szerető család veszi körül, felesége igyekszik őt a lehető legjobban támogatni. Emma most a közösségi oldalán osztotta meg gondolatait a demenciával kapcsolatban.

"Amikor a demencia világát éled, tudod, hogy a lehetőségek csekélyek. De vannak, akik ezt nem tűrik, és így jön létre a változás, és tegnap este tanúja lehettem ennek a szépségnek"

- írta a közösségi oldalán Emma, miután megnézte a Little Empty Boxes (Kis üres dobozok) című dokumentumfilmet, amelyet Max Lugavere készített édesanyja életéről, aki demenciával küzd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.