Nemazalány kiakadt: "Senki nem tudja az én sztorimat, hogy én miben lehetek elfáradva, és nem is kérdezte senki"

Forrás: Instagram -
Halastyák Fanni Gyebnár Csekka Nemazalány Hal a tortán Bebe Baby Gabi Pély Barna
A Hal a tortán e heti adásában Nemazalány, Gyebnár Csekka, Bebe, Baby Gabi és Pély Barna mutathatta meg, milyen szakács. Halastyák Fanninak azonban elege lett, hogy folyton ugyanarról beszélnek a nála jóval idősebb előadók, és kikérte magának. 

A Hal a tortán adásaiban már megszokott, hogy folyton balhézik valaki. A csapat nem mindig működik jól, ezt az előző heti adások is bizonyították már.

A mostani csapatban is van néha feszültség, főleg Fanni akad ki néha idősebb kollégáira.

"Ezt az öreg témát hagyjátok már!" - szólt rá a többiekre, akik folyamatosan arrül beszélgettek, milyen öregek, mennyire megterhelő már nekik a koncertezés, éjszakázás, hogy már a turnébuszban sem ugyanaz a téma.

A csütörtöki adásban mesélte el Fanni a csapat többi tagjának, hogy előfordul, hogy 9-12 fellépése is van egy hétvégén, mire a többiek arról kezdtek sztorzini, hogy fiatalabb korukban ők is sokat bírtak, de ma már nem.

Nemazalány, Halastyák Fanni Forrás: Instagram

Baby Gabi erre elmesélte, hogy régen a Baby Sistersszel volt, hogy havi 50 fellépésük volt, ami meg se kottyant neki, de ma már, ha van 3 felkérés, már kivan. Erre Pély Barna elmondta, ha egyszer éjszakázik, akkor két napig nem tér magához. Ezzel még semmi baj nem is lett volna, de ekkor Gabi elkezdte magyarázni Fanninak, hogy majd megérti, ha majd ő is annyi fellépésen lesz túl és eltelik 20 év, és ez már sok volt Nemazalánynak, kiakadt.

"Picit éreztem azt, hogy olyan furán néztek rám. Senki nem tudja az én sztorimat, hogy én miben lehetek elfáradva, és nem is kérdezte senki" - mondta el az asztalon kívül Fanni, hozzátéve:

"Kioktatnak arról, hogy majd hogy lesz ez pár év múlva, meg húsz év múlva, meg ilyenek. Tök megértem, de ezt ők is végighallgatták egyszer, elég nekem egyszer elmondani, nem kell folyton..." - magyarázott az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.