fashion week életmód fürdőruha strandszezon
Ha ezer ágra süt a nap, a legjobb, ha megkeressük a legközelebbi vízpartot, felfújjuk az úszómatracunkat és fejest ugrunk a strandszezonba. De ha nem szeretnénk kényelmetlenül feszengeni a tavalyi bikininkben, érdemes ezúttal a testalkatunkhoz illő darabot választani. A Bors egy divattanácsadó segítségével összeszedett minden tudnivalót ezzel kapcsolatban.

A nőket még napjainkban is nagyobb figyelem és több kritikus tekintet kíséri, mint férfitársaikat, amikor az öltözékükről van szó. Ez nincs másképp a nyári strandszezonban sem. Ezért is kiemelten fontos, hogy a kiválasztott fürdőruha vagy bikini olyan legyen, amiben a hölgyek magabiztosan és önfeledten tudják élvezni a vízben és vízparton töltött időt, alkattól és élethelyzettől függetlenül. Ehhez elengedhetetlen egy kényelmes darab, ami megfelelő tartást biztosít és nem mozdul el – mondta a Borsnak Csalár Bence divatszakértő.

Két részletben

A napozáshoz elengedhetetlen egy jó bikini:

alkatunk szerint válasszunk háromszögletű, hagyományos vagy bandeau fazont.

Idén a mintás bikinik rendkívül divatosak: visszatértek az etnikus minták, a színpompás és nyár ihlette elemek. A forró hónapokban nagy kedvenc lesz a trópusi gyümölcsös és pálmalevél forma – ezeket már csak egy vidám gumimatrac tudja még jobban feldobni.

Forrás: Shutterstock

Egyben teljes

Szezonról szezonra egyre népszerűbbek az egyrészes darabok, amik praktikusak lehetnek úszáshoz és medencés összejövetelekhez egyaránt.

Az ilyen típúsú fürdőruhák nemcsak kényelmesek, de a különleges kivágásaiknak köszönhetően rendkívül érzékiek és nőiesek.

Sötét színekben karcsúsítanak, és elterelik a figyelmet a nem kívánatos részletekről. A különböző díszítések, fodrok azonban optikailag nagyítanak és vonzzák a tekintetet.

Forrás: Shutterstock

Tengerész stílusban

Az idei nyár legnagyobb slágerei a csíkos bikinik és fürdőruhák, melyek időtálló, örök klasszikusok. A függőleges csíkos szépségek vizuálisan megnyújtják az alakot, és garantáltan elterelik a figyelmet testünk azon pontjairól, melyekkel nem vagyunk maximálisan elégedettek.

Forrás: Shutterstock/Elena11

A keresztcsíkos minta azonban könnyen szélesebbé teheti a viselőjét. V-kivágással, merevítős melltartóval azonban szépen kihangsúlyozhatjuk a melleket.

Megunhatatlan állatminták

Ez a feltűnő és időtlen motívum tökéletes választás, ha olyan fürdőruhát keresünk, ami jövőre sem megy ki a divatból. A leopárd, ocelot, zebra és a kígyóminták ezúttal is tarolnak a strandon. Tökéletes választás, ha a nagymacskát idéző mintás bikini felsőnket egy fekete, vagy más egyszínű alsóval párosítjuk, ez elvonja a figyelmet a kritikus területekről.

Kiegészítők nélkül nem megy

A strandoláshoz természetesen nem árt, ha a fürdőruhák mellett gondoskodunk néhány kiegészítőről, így az sem gond, ha kedvünk támad beülni egy vízparti étterembe. Egy rövidnadrág vagy strandruha remekül kiegészíti bármelyik fürdőruhánkat, ráadásul tökéletes nappali viselet lehet akár a városban is. Vigyünk magunkkal egy kényelmes szalmatáskát – bohókás kiegészítőkkel, színes díszítőelemekkel. Ezek után már csak egy koktél hiányzik a kezünkből a teljes élvezethez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.