Szabó Zsófi ruha nélküli, szexi fotóval borzolja a kedélyeket

fotó szexi Szabó Zsófi meztelen Instagram
Szabó Zsófi nem rejti véka alá a bájait, ruha nélkül, a kád szélén ülve készült róla szexi fotó, melyet meg is osztott követőivel a közösségi oldalán. A férfiak egymásnak estek, látva a műsorvezető posztját. 

Az utóbbi időbem mindenki azt találgatja, vajon kivel alkothat(na) egy párt Szabó Zsófi. A találgatások eddig nem vezettek eredményre, a műsorvezetőnek nincs prkapcsolata, legalábbis olyan, amit fel is vállalt volna.

Legutóbbi posztjából is az sejthető, hogy kettesben él a kisfiával. De ahogy ezt sugallja, az az igazán izgalmas.

Egy szál törölközőbe csavarva, a kád szélén ülve kapták lencsvégre a celebet, aki posztjában azt ecseteli, mitől olyan puha és bársonyos a bőre.

A férfiak mindjárt egymásnak is estek, ugyanis egyikük a fotót látva azt mondta, amióta Zsófi megváltoztatta a külsejét, szerinte tucatnő lett, pedig előtte igazán "különleges, bájos, csinos lány volt".

Hogy kinek mennyire tetszik a műsorvezető, az ízlés kérdése, egy biztos, igencsak sokan kedvelték Szabó Zsófi igazán szexire sikeredett fotóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.