Társasházi lakásba költözött Korda György és Balázs Klári - 3 évtized után adták el a Korda-villát

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Korda György ház Balázs Klári házaspár lakás
1500 négyzet méteres villájukat cserélték le egy 150 négyzetméteres lakásra, de nem bánják. Túl nagy volt már nekik  a Korda-villa, ráadásul a rezsi az egekbe szökött az utóbbi időben. Tizedakkora új otthonukban már csak a felhalmozott holmijaiknak kell helyet találniuk. 

Nagy tetőtéri terasz, kényelmes otthon, és még csak el sem kellett jönniük Budapest II. kerületéből. Jól érzik magukat, de Gyuri bácsi egyelőre nem maradéktalanul boldog, időnként hiányzik neki a villa. Nem is csoda, hiszen az elmúlt 30 évben azt nevezhette otthonnak, meg kell még szoknia, hogy mostantól egy társasházi legfelső emeleti lakását nevezheti annak.

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Korda György, Balázs Klári Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ha az érzelmi ötődés nem lenne elég, a felhalmozott holmik kérdése miatt egészen biztosan fogja a fejét a Korda-házaspár, hiszen egy tízszerr akkora házból kellett elszállítaniuk az ingóságaikat. Ezért Klárikáék úgy döntöttek, hogy bútoraik egy részét, szőnyegeket és függönyöket ajándékoznak a II. kerületnek, melyk a Budapesti Szent Ferenc Kórház Bakonyban található pihenőházába, illetve a nővérszállására kerülnek.

Az új szomszédok szeretettel fogadták az énekes házaspárt.

"Aranyosak a szomszédaink, akik szeretettel fogadtak minket. Úgy gondolom, hogy nem lesz probléma, hiszen Gyurikámmal mi nagyon csendes emberek vagyunk, nem sok vizet zavarunk. A ház életében szeretnénk aktívan részt venni, ha például a lakásunkkal összefüggésben kisebb javítási munkák keletkeznek, azt megcsináltatjuk, odafigyelünk egymásra" - mesélte a Borsnak Balázs Klári, aki azt is elárulta, hogy Korda György néha azért még szomorkodik, de amikor látja, hogy ül a szobabiciklijén és gyönyörködik a kilátásban, tudja, hogy nem lesz probléma.

"Ilyenkor látom rajta, hogy boldog, egyszóval jó helyünk lesz nekünk itt" - mondta Klárika a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.