Ma van Liptai Claudia és Pataki Ádám 5. házassági évfordulója. A színésznő és a cukrász esküvőjének napja a maihoz hasonló, borongós-esős időjárással indult, ami miatt Claudia kisírta a szemeit. Feleslegesen, mert amikor kellett, az ég is kiderült. 

A színész-műsorvezető esküvői fotókkal emlékezett meg a nagy napról, s ugyanezeket a fotókat posztolta ki férje is. A szöveg azonban más.

Claudia a nagy napra emlékezett a fotóalbummal.

Liptai Claudia és Pataki ÁdámForrás: sarosi zoltan/Sarosi Zoltan

"5 éve ezen a napon ugyanilyen, esküvőhöz nem túl ideális időjárásra ébredtünk. Én bucira sírtam a fejem, hogy mi lesz így? Szegény vendégek térdig járnak majd a sárban. Aztán Ádám apukája és az én anyukám az égben kettőkor széthúzták a felhőket és négy órára, verőfényes napsütés köszöntött be. Szerencsések vagyunk. Egymással, a gyerekeinkkel a barátainkkal. Ha ma nem is tűnnek el a felhők a mai napon, a mi életünk táskájában mindig van egy kis napsütés amit bármikor elő lehet kapni! Boldog évfordulót magunknak!" - írta Instagram bejegyzésében Liptai Claudia.

Flrje, Pataki Ádám azonban sokkal személyesebb üzenetet küldött feleségének: 

"Dràga Hercegnő! Ez màr az 5. èvdordulònk itt ebben a galaxisban. Veled, veletek bármelyik csillagrendszerbe elrepülnék a következő 50 évben Boldog évfordulót nekünk! ...a te Han Solo-d!" - posztolta a fotók mellé a cukrász. 

A képeket, melyek alatt a házaspár szerelmes üzeneteket is váltott, mindkettejük Instagram-oldalán megtalálod, ITT és ITT