Kiderült, miért szakított Gáspár Evelin és Attila

Forrás: TV2 -
Varga Attila Gáspár Evelin szakítás
Pár napja röppent fel a hír, hogy Gáspár Evelin és párja, Attila szakítottak. Evelin most tiszta vizet öntött a pohárba.

Bár a kapcsolatuk elején Evelin nagyon óvta Attilát a nyilvánosság elől, tavaly mégis úgy döntöttek, hogy szerepelni fognak a TV2 Párharc című műsorban. Akkor úgy tűnt, hogy Gáspár Győző nagyobbik lánya megtalálta az igazit, akit még a szülők is teljes mértékben elfogadtak. A közös képek azonban eltűntek Evelin oldaláról, és mindenki találgatni kezdett, mi törtéhetett. Győzike idősebb lánya a Bulvár STOP című műsorban árulta el, mi miatt ért véget a kapcsolat.

Varga Attila és Gáspár Evelin a Párharc promóképén Forrás: TV2


"Nem nagyon beszélek erről, de majdnem két év után lezártam a párkapcsolatot. (...) Ez lehet, hogy felszabadított; nagyon fájt, nagyon rossz volt, de megy az élet tovább. Előre megyünk, nem hátra"
- mondta Evelin, aki a jövőben saját magára és a munkájára akar koncentrálni.

"A Sztárban sztárban voltam gyakornok, és akkor presszionált engem, hogy "te biztos azért nem válaszoltál, mert bevittek téged az öltözőbe", ilyeneket irkált" - mondta Evelin Atiláról. Hozzátette, hogy mindenki magából indul ki. Előfordult olyan is, hogy Attila hazudott neki. A fiú azt állította, hogy az unokatestvérénél iszogatnak, közben meg kiderült, hogy diszkóba mentek.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.