Betört egy zaklatója Taylor Swifthez: a nőt letartóztatták

Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Frazer Harrison -
birtokháborítás rendőrség Taylor Swift énekesnő
Néhány nappal ezelőtt riasztották a rendőrséget, hogy Taylor Swift Rhode Island-i házánál birtokháborítás történt. Az ingatlan területén egy középkorú nőt fogtak el: azonosítása után kiderült: már többször felszólították, ne zaklassa az énekesnőt és tartsa magát távol a birtokától. Erről a helyi rendőrség vezetője, Paul Gingerella számolt be. 

TMZ megszerezte azokat a fotókat, amelyeken az látható, hogy az 54 éves Kimberly Meyert megbilincselik Taylor birtokának bejárati kapuja előtt. A nőt kiengedték az őrizetből, de július 14-én újra bíróság elé kell állnia, birtokháborítás vétsége miatt.

Azt, hogy Swift otthon tartózkodott-e az incidens idején, és hogy ki hívta ki a rendőröket, nem hozták nyilvánosságra. Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Frazer Harrison

Taylort, úgy tűnik, nem kímélik a zaklatók, 2022-ben egy férfi belehajtott az énekesnő New York-i otthonába, majd közölte a rendőrökkel, hogy addig onnan nem tágít, amíg nem találkozik személyesen a sztárral. Ennek a részleteiről itt írtunk.

A minap arról számoltunk be, hogy Taylor Swift újra boldog és szerelmes. Hogy kivel jött össze, azt itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.