Táncra perdült Ryan Gosling felesége, Eva Mendes: sajátos módon népszerűsíti a Barbie című filmet

Ryan Gosling Eva Mendes Barbie Dua Lipa Ken
Videót osztott meg az Instagramon Eva Mendes, amelyen Dua Lipa Dance the Night Away című számára táncol. A dal a Barbie-filmben is felcsendül, amelyben partnere, Ryan Gosling alakítja Kent.

Eva természetesen a filmet és a párját népszerűsíti a kisfilmmel, ahogy tette ezt már korrábban is. A randiguru (Hitch) színésznője még a Barbie premierje előtt Instagram-fotók sorával dicsérte Goslingot: "Az, hogy ő a legjobb színész, akivel valaha együtt dolgoztam, az enyhe kifejezés" - idézi a People.

A Barbie-film hatalmas kasszasiker és hatalmas rajongótábora van, ám Gosling azt nyilatkozta, nem teljes a boldogsága, ugyanis lányai nem szeretik Ken babát. "Folyamatosan azt tapasztaltam, hogy eldobták a Ken babáikat, vagyis az egész elképzelés, hogy senki sem játszik Kennel, igaz" - árulta el és hozzátette, a gyerekei azért meglátogatták a film forgatásán és a táncos jeleneteket kifejezetten szerették.

Mendes és Gosling 12 éve alkotnak egy párt, közös filmjük, a Túl a fenyvesen forgatásán szerettek egymásba, és úgy tudni 2020-ban össze is házasodtak, ám ezt nem verték nagydobra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.