"Igaz, hogy senki sem játszik Kennel" - még Ryan Gosling lányait sem érdekli a baba

Forrás: AFP/Michael Tran -
Ryan Gosling Barbie baba játékbaba film Ken
Ryan Gosling elárulta, hogy a lányai bizony nem rajonganak Ken babáért, annak ellenére sem, hogy ő alakítja az ikonikus figurát az új Barbie-filmben. 

Ryan Gosling Ken baba bőrébe bújva tért vissza a mozivászonra Margot Robbie oldalán. A filmet hatalmas várakozás előzte meg, és nem meglepő módon eddig rendkívül sikeresnek bizonyult, pedig még csak néhány napja kezdték el vetíteni. Annak ellenére, hogy ekkora rajongás övezi ezt a vígjátékot, Ryan Gosling nem lehet maradéktalanul boldog, ugyanis kiderült, hogy a lányai nem szeretik Ken babát.

Ryan Gosling szerint tényleg senki nem játszik Kennel Forrás: AFP/Michael Tran

"Folyamatosan azt tapasztaltam, hogy eldobták a Ken babáikat, vagyis az egész elképzelés, hogy senki sem játszik Kennel, igaz" - árulta el Ryan Gosling. Azért mégis megkapta gyerekeitől az őt illető rajongást, a film forgatásán látogatták meg, a táncos jeleneteket pedig egyenesen imádták.

15 érdekesség a nyár legkülönlegesebb filmjéről – a Barbie mindenkit meg szeretne lepni

Június 20-tól vetítik a hazai mozik a Barbie című filmet, ami a nevezetes játékbaba történetét egyedi módon, sztáralkotókkal meséli el. Cikkünkben összegyűjtöttük, mi minden tudható a nyár legkülönlegesebb mozieseményéről: kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.