Heti szerelmi horoszkóp 2023. augusztus 5-11.: ez a hét is hoz néhány próbatételt...

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp vita rivalizálás Székelyhidi Ágnes horoszkóp
Már szinte kezdünk hozzászokni a bosszúságot hozó helyzetekhez, és bizony a most következő héten is pillanatok alatt kitörhetnek viták, veszekedések. De meg is lehet előzni ezeket, ha tudatosan törekszünk a békére! Heti szerelmi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos
A hét során többször szaladsz bele olyan helyzetekbe, ahol a problémát merevség okozza. Neked csak a saját hozzáállásodra van hatásod. A másikéra nincs. A párodat se akard most meggyőzni! Engedd, hogy kifejtse a saját nézeteit! Ne akard meggyőzni, mert nem fog menni! Amennyiben nyitott és megengedő maradsz, csomó vitától megkíméled magad és őt is.

Szingli Kos
Nem újdonság, hogy a problémák többségét a merevség okozza. Mivel te csak a saját stílusodért vagy felelős, most se a másikkal foglalkozz! Senkit se akarj meggyőzni! Engedd, hogy kifejtse a saját nézeteit! Mindegy, hogy egyetértesz, vagy sem. Jót teszel magadnak és a másik félnek, ha nyitott és megengedő tudsz maradni. Ennek a hetednek ez kulcsa...

BIKA heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Bika
Már megint összeveszhetnétek, ha ragaszkodtok a saját elképzeléseitekhez. Fontos, hogy mindketten elmondhassátok, hogy mit szeretnétek, de ebből nem kell vitának kialakulnia. Feszültségeket jeleznek a bolygók hétfőn, kedden és szerdán. Ezeken a napokon legyél minél rugalmasabb, és nem lesz baj! A szeretet segít, hogy nyitott és toleráns legyél...

Szingli Bika
Nem sok kedved lesz másokat győzködni ezen a héten. Olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek pillanatok alatt bosszankodásra hajlamosítanak. Tőled függ, hogy ennek mennyi energiát adsz. Amennyiben tudomásul veszed, hogy mások mások, akkor gyorsan kihúzod a szituáció méregfogát. Máskülönben elronthatod az egész napodat és/vagy hetedet. Semmiképp se tedd!

IKREK heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Ikrek
Egész jól tűröd, és kezeled a kedvesed kirohanásait. Ő most nincs a legjobb passzban. Legyél vele türelmes, és ne vedd személyes sértésnek, amit mond! Nem veled van baja. Persze nem csak idegeskedéssel telik a hetetek. Az égi folyamatok szerint ez a hét sok romantikus pillanatot tartogat nektek. Jön a Perseidák hullócsillag család. Esténként mehettek csillag lesre.

Szingli Ikrek
Ha tiszteletlen veled valaki, akkor nem kell tűrnöd a szemtelenségét. Nem kell megszakítanod vele a kapcsolatot. Elég, ha átmész passzívba. Amennyiben kellően intelligens, kapcsolni fog. Ha nem, akkor vagy megsértődik, vagy folytatja a pimaszkodást, ami egyértelmű jel, hogy ezt lezárd. Tőled függ, hogy ki, mit engedhet meg veled. Neked kell meghúznod a határokat.

Forrás: Shutterstock

RÁK heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Rák
Ugye, nem engeditek, hogy a pénz közétek álljon? Akár egy kasszán vagytok, akár külön, elengedhetetlen, hogy közös nevezőre jussatok. A pénzzel az a baj, hogy kínos téma lehet. Pedig egy őszinte kapcsolatban nem szabadna ennek sem és semmi másnak kínosnak lennie. Beszélgessetek erről, és osszátok meg egymással az aggályaitokat! Meglepően tanulságos lesz...

Szingli Rák
Nem szabadna, hogy mások félelmei átragadjanak rád. A bolygók szerint számtalan összeesküvés elméletet fogsz hallani a hét során arról, hogy mibe érdemes pénzt fektetni, ill. hogy hogyan kellene kimenteni a pénzedet. Fenntartásokkal kezeld ezeket, és ne engedd, hogy megmérgezze a hetedet a pénz miatti aggodalom! Tőled függ, hogy mennyire engeded be ezt is.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Oroszlán
Annyi feszültség és rivalizálás zajlik a külvilágban, ami arra int titeket, hogy ilyesminek egymás között semmiképp se adjatok teret! Egy nagyszerű hétvége után a hét első fele tele lesz kellemetlen fényszögekkel, ami rád nem lesz jó hatással. A szerelmed látja rajtad, hogy nem vagy valami fényesen.

Szingli Oroszlán
Hiába próbálsz mosolyt erőltetni magadra, látszani fog rajtad, hogy ez nem szívből jön. Szóval jobb, ha abbahagyod. Főleg hétfőn, kedden és szerdán. Lehetőleg ne ezekre a napokra időzíts randevút! Amennyiben már megbeszéltétek, tedd át későbbre! Hidd el, mindkettőtöknek jobb lenne! Persze az sem baj, ha a másik lát téged morcosan is. De jó lenne, ha nem ebből vonna le következtetéseket.

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Szűz
A párod jól ismer téged? Tudja, hogy nem elégszel meg általánosságokkal? Remek konstellációk lesznek az égen, amelyek segítenek neked, hogy megértesd vele, mire van szükséged. Mindegy, hogy mennyi ideje vagytok együtt. Mindig tanulhattok egymásról valami újat. A hosszú kapcsolatok egyik kulcsa pont ez: folyamatosan akarjatok tanulni egymásról, egymástól...

Szingli Szűz
Nem vagy könnyű eset. Ezt pontosan tudod magadról. Kérdés, hogy környezeted mit gondol rólad. Mivel téged a konkrétumok érdekelnek, ezen a héten tanácsos konkrétan fogalmaznod. Lesz, aki ért, sőt értékel, és lesz, aki nem. Előbbivel van dolgod, utóbbival nem. Ilyen egyszerű a kép. Nyugodj meg, és add önmagadat! Szerethető vagy. Ebben egy percig se kételkedj!

A többi jegy szerelmi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.