Meghan Markle-t nagyon megviselte az elmúlt időszak, és erre bizonyíték is van

Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
Meghan Markle stressz tapasz Harry herceg
A 42 éves sussexi hercegnő egyedül maradt az Egyesült Államokban, miután Harry herceg Délkelet-Ázsiába utazott. A kétgyermekes édesanyát egy 4 dolláros stresszoldó tapasszal a csuklóján fotózták le a minap, amiből arra kövekeztethetünk, hogy nehezen viseli az őt ért támadásokat.

A minap az utcán kapták lencsevégre Meghan Markle-t, aki a kaliforniai hőség ellenére egy 1650 dolláros gyapjúkabátot viselt, ám a sajtó figyelme sokkal inkább a csuklóján látható tapaszra szegeződött.

Meghan bal csuklóján egy NuCalm stressztapaszt szúrtak ki a szemfülesek, amelynek 20 darabos csomagja 80 dollárba kerül, és abban segítik a viselőjét, hogy ne stresszeljenek - írja az Express.

Íme a bizonyíték arra, hogy Meghant nagyon megviselte az elmúlt időszak Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Bár arról nincs információ, hogy Meghan pontosan miért viseli a tapasz, az biztos, hogy az elmúlt hónapokban felé irányuló rosszízű pletykák, támadások nem tettek jót az idegeinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.