Sztárok, akik nyíltan vállalják, hogy nem akarnak gyereket

Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Leon Bennett -
családalapítás gyermek magazin Jennifer Aniston gyermektelenség
Ma már nem szokatlan, ha valaki 40 évesen alapít családot, és az sem, ha valaki nyíltan vállalja, hogy nem vágyik erre. Cikkünkben olyan világsztárokat gyűjtöttünk össze, akik kimondták, nem vállalnak gyereket. Meg is indokolták. 

Miley Cyrus

Miley Cyrus Forrás: AFP/Michael Tran

A fiatal énekeső az amerikai Elle magazinnak beszélt arról, hogy miért nem szeretne gyereket.

Cyrus a témát onnan közelítette meg, hogy szerinte a nőknek nem elsődleges feladatuk az életben, hogy szüljenek.

Miley a globális felmelegedés miatt is nagyon aggódik, és a tény, hogy bolygónk veszélyben van, sokat hozzáadott a döntéséhez. Azt hozzá kell tegyük, hogy a színésznő csupán 30 éves, tehát még meggondolhatja magát.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey Forrás: AFP/Jeff Spicer/Geisler-Fotopress

A világhírű műsorvezetőnő, aktivista és üzletasszony pár évvel ezelőtt mondta el egy interjúban, hogy a dél-afrikai Leadership Academy for Girls vezetésével szerzett tapasztalata még jobban megerősítette abban, hogy nem szeretne saját gyermeket. A szervezet egyébként azokat a dél-afrikai fiatal lányokat segíti, akiknek hazájukban nincs lehetőségük a továbbtanulásra.

Stevie Nicks

Stevie Nicks Forrás: AFP/Angela Weiss

A rocklegenda, aki történelmet írt azzal, hogy a Fleetwood Mac zenekarral a slágerlisták élére került, 2002-ben mesélt arról az amerikai InStyle-nak, hogy nagyon nehéz döntést hozott meg, amikor a karrierjét választotta az anyaság helyett.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Leon Bennett

A Jóbarátok 54 éves sztárja nem egyszer beszélt már őszintén arról, miért nem szeretne anyuka lenni. 2017-ben a Glamournak többek között azt is bevallotta, hogy számára egyenesen ijesztő a gondolat, hogy gyereket vállaljon, ezt pedig vállalja, és sohasem fog szégyenkezni miatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.